παγκόσμια νέαΠολιτικά ΝέαΤελευταία νέαΤρέχουσες Ειδήσεις

Σχέδιο του δήμου της Νέας Υόρκης για την απαλλαγή από τους παράτυπους μετανάστες: Δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο απλής μετάβασης!

Σύμφωνα με το Politico, οι αρχές έχουν καταφύγει σε νέο δρόμο στην αναζήτηση λύσης για τους πρόσφυγες που συρρέουν στην πόλη.

Οι αρχές άρχισαν να προσφέρουν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια απλής μετάβασης σε παράτυπους μετανάστες προς προορισμούς της επιλογής τους και μοιράστηκαν τις πληροφορίες ότι έχουν αγοραστεί εισιτήρια σε πολλούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων χωρών όπως η Κολομβία και το Μαρόκο.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι υπάρχουν 108 χιλιάδες πόλεις και κωμοπόλεις στις ΗΠΑ και είπε: «Όταν οι μετανάστες περνούν τα σύνορα, πρέπει να τους διαδίδουμε όχι μόνο στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Λος Άντζελες και το Χιούστον. αλλά σε ολόκληρη τη χώρα». αυτός είπε.

Δηλώνοντας ότι ορισμένες πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη, δέχονται πάρα πολλούς παράτυπους μετανάστες σε σύγκριση με άλλα μέρη της χώρας, ο Άνταμς κάλεσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να εφαρμόσει μια στρατηγική «μείωσης της πίεσης».

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η εκπρόσωπος του δήμου της Νέας Υόρκης Kayla Mamelak ανακοίνωσε επίσης ότι ίδρυσαν ένα κέντρο αγοράς εισιτηρίων για μετανάστες καθώς δεν υπάρχει κανένα σημάδι από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για στρατηγική αποσυμπίεσης στο εγγύς μέλλον.

Ο Mamelak τόνισε ότι τα αεροπορικά εισιτήρια απλής μετάβασης, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών, είναι φθηνότερα από το κόστος ανά μετανάστη ανά ημέρα, το οποίο αυξάνεται στα 394 δολάρια.

Από το 2022, οι αρχές της Νέας Υόρκης, η οποία έχει φιλοξενήσει 130 χιλιάδες παράτυπους μετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους διέσχισαν τα σύνορα με το Μεξικό, προειδοποιούσαν ότι η πόλη εξαντλούσε χώρο και πόρους για να φιλοξενήσει μετανάστες.

Οι Ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες της Φλόριντα και του Τέξας οδήγησαν τους παράτυπους μετανάστες που περνούσαν τα σύνορα σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, που βρίσκονται υπό την κυριαρχία των Δημοκρατικών, για να διαμαρτυρηθούν για τις μεταναστευτικές πολιτικές της κυβέρνησης του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Ο δήμαρχος Άνταμς ζήτησε βοήθεια από την κυβέρνηση Τζο Μπάιντεν και σημείωσε ότι οι παράτυποι μετανάστες θα κοστίσουν στη Νέα Υόρκη 12 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα τρία χρόνια.

Πηγή: Α.Α

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *