παγκόσμια νέαΠολιτικά ΝέαΤελευταία νέαΤρέχουσες Ειδήσεις

4 επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν στην αμερικανική βάση στην επαρχία Deir ez-Zor της Συρίας

Τέσσερις επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν στην αμερικανική βάση στο Deir ez-Zor της Συρίας, χρησιμοποιώντας χερσαία όπλα.

Συνεχίζονται οι επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις με άγνωστα UAV. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σειρά επιθέσεων πραγματοποιήθηκαν στο κοίτασμα φυσικού αερίου Koniko στο Deir ez-Zor της Συρίας, όπου βρίσκονται οι αμερικανικές δυνάμεις.

Τέσσερις επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν με όπλα γης-εδάφους στο κοίτασμα φυσικού αερίου Koniko, όπου βρίσκονται οι αμερικανικές δυνάμεις, στην επαρχία Deir ez-Zor στην ανατολική Συρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από τοπικές πηγές, κατά τη διάρκεια των επιθέσεων, οι πύραυλοι έπεσαν γύρω από τη βάση και δεν υπήρξαν ζημιές στο κοίτασμα αερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις επιθέσεις υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

ΕΓΙΝΑΝ 10 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΟΜΕΡ

Το βράδυ έγιναν 10 επιθέσεις στη στρατιωτική βάση του αμερικανικού στρατού στο κοίτασμα πετρελαίου Ομέρ, βόρεια του Ντέιρ εζ Ζορ, με όπλα από ξηρά σε επιφάνεια.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΙΝΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ

Στη Συρία, τις τελευταίες ημέρες, πραγματοποιήθηκαν επιθέσεις στις βάσεις όπου αναπτύσσεται ο αμερικανικός στρατός στην περιοχή Tenef, στην περιοχή Malikiyye κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, στην περιοχή Sheddadi της επαρχίας Hasakah και στην επαρχία Deir ez-Zor, με ένοπλους μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) άγνωστης προέλευσης και όπλα εδάφους-εδάφους.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ABS ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ

Ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν επιτίθενται περιστασιακά σε βάσεις των ΗΠΑ στην ανατολική όχθη του ποταμού Ευφράτη με όπλα επιφανείας-επιφάνειας και UAV.

Πηγή: Α.Α

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *